Un dia per canviar-ho tot

Un dia per canviar-ho tot

Hola de nou a tots! Uns sis mesos m’ha costat tornar a escriure al blog, i no vull escriure sobre tendències ni modes, ni compres, etc....Vull parlar de canvis.

S’ha posat molt de moda darrerament, un tipus de programa en que es realitzen canvis de “look” radicals a concursants que així ho desitgen i es posen en mans d’estilistes i professionals en la moda i el “coaching” per aquesta finalitat

Perquè aquest afany de canvi total d’imatge? Quan si realment es necessita modificar quelcom d’un mateix, el que s’ha de mirar, és a l’interior?

En efecte, penso que quan necessitem un canvi radical del que sigui, look, entorn, feina, és perquè alguna cosa dins nostre no està en harmonia, la recerca d’aquesta, és la clau de la solució al projecte que volem engegar, en aquest cas us parlaré de la imatge.

Quins astres s’han mogut de la seva línia per a que aquesta necessitat hagi sorgit?

Aquesta per mi seria la pregunta, totes les ganes de canvi comporten un desacord amb nosaltres mateixos, quan ens referim a canvi de “look”, sovint és tracta d’una manca de seguretat o d’una falta d’identitat amb la que ens sentim bé, és la recerca del nostre estil, de la nostra imatge personal, la que volem reflectir i projectar cap als altres.

Moltes circumstàncies de la vida, sovint dramàtiques provoquen aquesta recerca d’un mateix, i sense més esforç que escoltar-nos a nosaltres mateixos, tenim la capacitat de projectar de sobte als nostres caps, aquesta imatge que desitgem adquirir i tot això sense elements externs que ens diguin com ens quedaria millor el cabell, si amb color o amb metxes...

Els canvis, no són anodins, i els d’imatge, reflecteixen un gran desacord dins nostre en la recerca de la nostra faceta més “superficial” dirien alguns, però que per mi són de gran importància, doncs potser són, el primer pas per a molts altres projectes que esdevindran vitals. Per tant penso que no és un tema que s’ha de frivolitzar sinó que se li ha de donar la importància que és mereix.,

No sóc cap professional del tema, només és una petita aportació, una opinió personal, adreçada a aquells que ho vulguin llegir.



Fins molt aviat!

Comentaris

  1. Molt d 'acord Nath. Moltes vegades penso q estan influenciats per gent del seu entorn. I el q han de mirar és dins seu. Es la clau. Preguntar-se, treballar el teu mon interior per mostrar el que vols ser.
    Una abraçada!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada