Les tendències de tardor que més m'agraden


Animal print, flors vermelles, tops llenceria, ballarines!

Hola a tots,

Ha arribat la tardor i què es portarà durant aquesta estació, doncs tot el que vulgueu i us faci sentir bé, les tendències ens poden guiar però de cap manera entorpir la nostra personalitat.

Per resumir les 4 tendències bàsiques que més m’han agradat són: els estampats, l’animal print (lleopard) i les flors de preferència vermelles, els tops llenceria i pel que fa al calçat i les ballarines.

El primer en totes les peces de roba i versions, és a dir, en pantalons, en camises, en jerseis, en abrics i jaquetes tipus “perfecto”, en sabates, en bosses de mà i complements i en tots els colors, però predominant el clàssic marró, versió animal.






Les flors, estampades en fons foscos, com el blau marí o bé el negre, sobretot en camises i vestits! Aquests darrers tipus camisa, llargs i vaporosos, cenyits a la cintura, portats sols o bé amb pantalons i samarreta com si fos un abric.




Els tops llenceria, amb puntes, de tirants i negres, superposats sobre una samarreta blanca, combinats amb texans “boy friend” són la novetat per aquesta tardor i per haver portat la combinació del moment, puc dir que afavoreix molt i que és apta per a qualsevol morfologia.





Pel que fa al calçat, les ballarines! Rosa, platejades, nude són els colors que predominen i no és tracta de la típica ballarina que s’ha portat sempre sinó d’una imitació de les sabatilles de ballet clàssic, amb cintes per lligar als turmells i cames amb una llaçada i totalment planes. Malauradament, en el cas del Principat, la tardor és sovint freda i plujosa i aquest tipus de sabata és poc “aprofitable” en el nostre país, tot i que és tracta d’un “must have” per aquesta temporada.






Fins Aviat per a un nou post!

Imatges extretes d'internet 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada