Les cinq botigues d'Andorra que no et pots perdre! (Part I)


Hola a tots, 


Andorra és una destinació ideal per practicar el “shopping”, i sovint s'ha definit el teixit comercial del país com un centre comercial a “l'aire lliure”, ja que es pot trobar de tot en molts pocs metres. En aquest post, us proposo les cinc botigues de moda, complements, perfumeria i joyeria, que penso que no us podeu perdre per anar sempre a la última i trobar aquelles marques i productes que us fan somiar, tant si sou d’Andorra com de fora, aquí teniu una petita guia.


Centre Júlia

Amb 76 anys d'història, Júlia Perfumeries ofereix una gran varietat de productes d'alta gamma, amb exclusivitats com La Prairie, Valmont, La Mer, Sthendal o Ingrid Millet pel que fa a cosmètics, Carvin, Lallique, Tom Fort o Bottega Venetta en perfumeria, i Givenchy o Dolce & Gabbanna en maquillatge. A més, compta amb marca pròpia amb dos tractaments facials 'estrella' el BTX extrême i el PCHP14, desenvolupats amb exclusius pèptics antiarrugues i actius de luxe. Per si fos poc, el Centre Júlia ofereix una àmplia tria comercial com un Hair Spa, una parafarmàcia i farmàcia, una cafeteria Lounge Bar així com un Museu del Perfum i l’anomenat l’Atelier, on el visitant pot fabricar el seu propi perfum.





Pons & Bartumeu

Aquesta joieria mítica del Principat, és la més antiga i una de les més prestigioses del nostre país, es tracta d’una empresa familiar, amb 5 botigues al Principat, fundada l’any 1951, que ofereix creacions pròpies d’alta joieria i  l’exclusivitat en marques tan reconegudes com Bulgari, Franck Muller, Zenith, Ullysse Nardin, Dior, Pomellato, Dodo, Chantecler, pel que fa a rellotgeria i joieria i Lallique, Hermès, Cristofle, Baccarat, entre altres pel que fa a l’Art de la taula i regal. Els seus fundadors han continuat durant tots aquests anys amb un llegat que els defineix plenament en una barreja de tradició, innovació, seriositat, respecte i evidentment experiència.





Shibori

Amb l’experiència de 48 anys en el món de la moda al Principat, Shibori, que pertany al Grup VIA MODA,  abarca una àmplia selecció en marques exclusives com Aglini, Boss, Canali, Etro, Loewe, Max Mara, Hackett London, La Martina, Met Jeans, Mac, Torras, entre altres. Amb roba, sabates, bosses i complements d’alta qualitat, Shibori és per al Principat una botiga de parada obligatòria, es tracta de la botiga de moda per excel·lència, sempre a l’avantguarda i que continua amb una gerència familiar dedicada a aquest món, juntament amb altres 26 botigues d’aquesta casa.





Alex Boutiques

Les marques com Jimmy choo, Givenchy, Marc Jacobs, Dsquared, Aquazzura, Casadei, Timberland, entre altres, formen part de l’atractiu d’Alex boutiques que és dedica a la sabateria i als complements d’alta gama des de fa 45 anys, amb 13 botigues al Principat i un portal d’internet per efectuar compres des d’arreu del món. A més, el tracte excel·lent i especialitzat amb els clients, és propi d’una boutique de luxe amb una atenció i dedicació del més alt nivell. Els seus propietaris continuen atenent al client, fidel, que no pot obviar anar a Alex, una de les botigues de referència del país.




Gallery

Fundada l’any 2003, Gallery, forma part d’aquestes botigues que no us podeu perdre si esteu a la recerca de les famoses sabates de la sola vermella, entre altres, ja que marques com Christian Louboutin, Alexander Wang, Chloe, Fendi, Balmain, Stella Mccartney, Isabel Marant i un llarg etcètera, només les trobareu en aquesta botiga. Dedicats a la roba, els complements i el calçat, a Gallery, s’hi pot trobar un assessorament acurat si ho necessiteu i l’atenció especialitzada d’una botiga a la seva alçada.




 Fins molt aviat per a un proprer post!!!



Comentaris