Les 5 botigues d'Andorra amb més personalitat


Hola a tots,


En aquesta sèrie de posts, sobre botigues i establiments comercials Andorrans, no hi podien faltar les botigues del Principat més originals i amb més personalitat, aquelles que ofereixen objectes i productes “especials” i que tenen un concepte innovador i únic per al nostre país.



La Bauhaus

Fundada l’any 2000 per en Gaspar i la Fanny, La Bauhaus ha esdevingut una d’aquelles botigues d’Andorra mítica per l’oferta que s’hi pot trobar, és tracta d’un concepte radical de comerç especialitzat en una selecció d’articles i accessoris domèstics de tot el món, tant en decoració com en mobiliari, regals, moda, objectes de col·lecció, multimèdia i entreteniment. Els seus mateixos fundadors diuen de la seva botiga: “Hem creat un concepte revolucionari que consisteix en oferir als “Andorrans moderns” un ideal democràtic de disseny contemporani a preus assequibles” . S’hi poden trobar marques com Kartell, Vitra, Marshall, Marset Barcelona, Lexon design, Tivoli audio , entre altres moltes.





El graner de Paris,

Roba, complements i accessoris vintage i de luxe, nous i sobretot d’ocasió, és el que podem adquirir en aquesta botiga amb personalitat. Totalment innovadora per a Andorra, el graner de Paris ha sabut compaginar el luxe amb la venda de segona mà. S’hi pot trobar des de bosses, bijuteria, carteres i complements fins a l’abric de pells més espectacular. Vestits de grans marques, per a una ocasió especial o bé senzillament aquella peça que hem recercat durant molt de temps. La botiga dels tresors!





Mimi Assessoria d’imatge

Inaugurada l’any 2015, Mimi és una Assessoria d'Imatge amb serveis de Protocol i Personal Shopper, que compta amb la seva pròpia botiga de moda i complements, per poder oferir un servei integral. Marques cent per cent espanyoles abasteixen la col·lecció que es compon quasi en la seva totalita, per vestits molt femenins, romàntics i amb un aire vintage. Responsables del medi ambient i dels drets laborals dels treballadors, hi trobarem marques com Maggie Sweet, Compañia Fantastica, Wild Pony, Lola Bcn , Trafic People obé Sugar Hill.




Yummy concept Store

De recent obertura, a principis de 2016, i amb l’oferta de marques com Karl Marc Jhon, Andy and Lucy, Bltrx reiko, entre moltes més. El concepte de Yummy és original i innovador per al principat, ja que ofereix la possibilitat de passar la tarda entre amigues o família al seu saló, prenent un refrigeri tot i admirant les obres d’art que hi són exposades, així com adquirir-les, a banda de la seva col·lecció de roba, sabates i complements. Tant els maniquins, com el seu chester, les catifes i els mobles de la botiga estan a la venda.




Mo complements

Des de l’any 2014 i amb l’atractiu de la seva pròpia marca amb complements i joies dissenyats per una andorrana, la Laia Fiter, a MO s’hi pot trobar peces originals d’altres dissenyadores i creadores del país, com l’Anna Margot, la Marta Wynn o bé Santa Pazienza. MO, ofereix una àmplia col·lecció de complements i roba, vinguts de prestigiosos i innovadors dissenyadors d’arreu del món com poden ser, Ayala Bar d’Israel, Dimitradi de Grècia, Meisie de Barcelona, entre molts altres..
Els Aparadors temàtics de MO Complements són tot un atractiu i sense cap mena de dubte, la seva col·lecció exclusiva anomenada:  “Les set Claus d’Andorra” basada en petites claus que simbolitzen la porta de cadascuna de les parròquies del Principat, és tot un èxit en vendes.




Fins aviat per un nou post,



Comentaris