Centre Júlia, el centre de la bellesa, cosmètica i molt més


Hola a tots, 

Avui us voldria parlar del Centre Júlia, conegut a l'inici per la seva perfumeria, ha esdevingut un Centre de parada obligatòria per a visitants i residents.


Amb 76 anys d’història, Júlia perfumeries, ofereix al seu Centre, estratègicament encabit dins d’una de les avingudes comercials amb més visitants del nostre país, una gran varietat de serveis i de productes dins el món de la bellesa i de la perfumeria d’alta gamma, amb una selecció en cosmètica, perfumeria i maquillatge, de marques exclusives al Principat.

Fent una petita enumeració d’aquestes exclusivitats, podem citar: La Prairie, Valmont, La Mer, Sthendal, Ingrid Millet i un extens etcètera pel que fa a la cosmètica.
Carvin, Lallique, Montblanc, Jimmy choo, Juicy Couture, Tom Fort i Bottega Venetta, són només un exemple de les marques en perfumeria.
Givenchy i Dolce & Gabbanna, formen part d’aquestes exclusivitats pel que fa al maquillatge.

Però, dins de totes aquestes marques molt conegudes per al gran públic, no podem obviar La Marca de Perfumeria Júlia!

Productes i elixirs de bellesa, desenvolupats amb els ingredients de més alta qualitat, per oferir un producte de luxe.
Les dues “Estrelles” d’aquesta línia d’alta cosmètica són els tractaments facials coneguts com B.T.X extrême i PCHP14 Concentré intensif réparateur. Tots dos desenvolupats amb la més avançada tecnologia basada en exclusius pèptits antiarrugues i actius de luxe, com les partícules de diamant o les perles negres de Tahiti, productes dels quals us en parlaré més endavant en un altre post especial sobre productes de bellesa i cosmètica.

I no només això, el Centre Júlia disposa de 1800 m2 amb una àmplia tria comercial i de serveis com un Hair Spa, una parafarmàcia i farmàcia, una cafeteria Lounge Bar així com un Museu del Perfum i l’anomenat l’Atelier, on el visitant pot fabricar el seu propi perfum.










En definitiva, no podeu deixar de visitar Centre Júlia!

Fins molt aviat per a un nou post!

Comentaris