bynath's blog

Hola a tots,

 En motiu del meu casament vaig organitzar una sessió de fotos fantàstica i molt especial sobre la temàtica, núvies i convidades, ara que comença la temporada, ús vull fer descobrir algunes peces de roba que podem trobar en botigues del país, així com pentinats per a convidades perfectes!!!


Per a l'ocasió, ens va vestir la botiga YONS, la seva propietària, la Mònica, va triar per a nosaltres aquesta selecció de vestits fantàstics per a convidades perfectes, de la seva nova col.lecció, romàntics o bé més atrevits tots tenen cabuda en aquest tipus de celebració, sempre deprendrà de si es tracta d'una cerimonia de dia o bé de nit, i del tipus de cerimonia en si, civil o católica.


Dels pentinats se'n va engarrecar, la Montse de Montse Gonzalez Perruquers, el lloc escollit va ser el resturant i jardí de Buda Andorra  (Buda Gastro) i per fi el nostre fotogràf, que ja coneixeu per les seves Mirades d'Andorra, va ser el Sergi Pérez.

Pel que fa al meu vestit, es tracta d'un Javier Simorra de festa, el meu casament va ser pel civil i en petit comité.

Aquí us deixo una selecció de fotos per donar-vos idees i inspiració per al estilisme de la vostra propera assistència a un casament!





Les maxifaldilles amb cua són una aposta perfecta per aquesta temporada, combinades amb una peça més informal i de ratlles o bé de diferent color, reb tot el protagonisme que es mereix.




Els vestits en tons pastel, llargs i amb cua,  també són una molt bona elecció, per assistir a un casament, més romàntics que els anteriors conjunts, tot dependrà del vostre estil.










Si voleu adoptar un estil més "rock" podeu jugar amb un vestit de festa més curt i amb una jaqueta de cuir per exemple, aquest conjunt seria ideal per a un casament amb cerimònia civil.

Fins molt aviat per un nou post!!!!

En aquest post les bloggers: 

Divinanomagnifica,loveolokiero,itannabanana,loveyandorra,punkanlady. Gràcies!!!


Comentaris