Tendència de maquillatge "bedroom"!!!

Hola a tots!!!

Avui us voldria parlar d'una tendència de maquillatge per aquesta tardor/ hivern i no sé per quantes temporades més, ja que sembla que ja compta amb diverses adeptes incondicionals és tracta del maquillatge efecte "ressaca" o "bedroom"!!!

En que constiteix? En aconseguir un efecte de maquillatge com si no ens haguéssim desmaquillat la nit anterior i ens aixequéssim tal qual sense fer cap modificació ni retoc al resultat de dormir amb la cara maquillada, sobretot els ulls.

Dita també hangover (efecte imperfecte d'un maquillatge d'ulls), va ser al Japó on es va originar aquesta moda, maquillar-se per obtenir una cara de no haver dormit o bé d'haver dormit amb el maquillatge i sobretot aconseguir cara de "ressaca", però portat a l'extrem, es à dir, fent-se un maquillatge que doni un aspecte de fer mala cara.


A Europa s'ha estés ràpidament i ha estat adoptada per diverses models de renom com Edie Campbell, i Joan Smalls, que afirmen que un traç de llapis khol, una mascara de pestanyes o bé un smoky eye queda molt millor lendemà d'haver dormit amb ells. 

I aquest és el resultat que es vol aconseguir, ulls carbonosos i amb efecte "ressaca".
També podreu constatar que el cabell hi juga un paper important en aquest look "Bedroom", així que, maquilla't els ulls abans d'anar a dormir amb un bon smoky eye, fes de una trena o un recollit i tal qual et despertes, surt al carrer!!! Aquest és el principi bàsicament d'aquesta tendència...


Evidentment la controversia esta servida pel fet que el principal i importantíssim ritual de bellesa està en fer una bona rutina de desmaquillatge abans d'anar a dormir.





Què us sembla? Adoptem la tendència "bedroom"????





Comentaris

Publica un comentari a l'entrada