divendres, 9 d’octubre de 2015

Em deixo anar pel Centre Històric d'Andorra la Vella, Segona part

Hola a tots,


Avui us vull continuar parlant del meu redescobriment del Centre històric d'Andorra la Vella i dels seus comerços i de la seva gent.

En el segon dia de la nostra escapada, vam anar a la Plaça Rebés, allà vàrem descobrir totes les meravelloses joies de la casa Pons & Bartumeu.

 L'aparador ja és tota una joia en si.

                                     

I el seu interior espetacular, on ens vam poder emprovar el que més ens agradava i fer-nos algun capritxet. L'atenció excel.lent digna d'una gran joyeria amb renom.

 

Vàrem sortir de Pons & Bartumeu, amb el somriure a la boca, encantades i enlluernades per tot el que haviem vist.

Seguidament ens vàrem atançar a la botiga Bespoke Closet de la Carmen Lòpez, botiga ineludible, indispensable per trobar aquella peça de roba que t'afavoreix, que et fa especial.

Les meves companyes Bloggers van fer les delicies del fotògraf i nostres amb aquests preciosos looks.
L'atenció de la Carmen, una delicia que a més a més et fa sentir com una "estrella", ajudant-te a trobar el teu look, amb roba magnífica.

Com no podia ser d'una altra manera, acte seguit ens va dirigir cap a la botiga MO, just al costat de Bespoke Closet, per trobar aquell complement ideal per al nostre look.

Petita parada davant l'aparador que ens descobreix multitud de complements, ideals per a qualsevol ocasió.Hi vam trobar peces que ens van encisar, úniques i exclusives i de disseny que només es poden trobar a MO.


Les noies de MO em van proposar aquest magnific i exclusiu collaret que per ell sol et fa un look sencer i complet!!! Preciós. Gràcies!!Aquest és el segon post del redescobirment del casc antic i Centre històric d'Andorra La Vella.

N'hi haurà més, estigueu atents!!! 

Properament el tercer.... No us el perdeu!!!!

De moment aquest proper cap de setmana el dia 10, s'organitza la nit BOHO CHIC al mateix Centre Històric d'Andorra la Vella, un esdeveniment únic, amb moltes activitats, música, concursos, tallers, promocions.... Jo hi seré i tu???
En aquest post: Andrea de Another Fashion World, Txell de Punkarrilas, Maria José de Loveolokiero, Anna de Entretelas.


2 comentaris: