Em deixo anar al Centre Históric d'Andorra la Vella. Primera Part.

Hola a tots!!!

Avui us voldria parlar d'una escapada que vaig fer dins la meva parròquia.

En un intent d'abandonar les aglomeracions de gent i el bullici de sempre vaig decidir anar de compres i a passejar pel Centre Històric d'Andorra la Vella.

Vaig quedar amb unes amigues bloggers i vaig redescobrir el centre d'Andorra!!!

Els seus carrers empedrats, els monuments històrics, Casa de La Vall, la Placeta de la Consòrcia, la Placeta Monjó, la Plaça Rebés.... Tot havia canviat!!!

Vaig néixer al Centre d'Andorra la Vella, ja que en aquella època la clínica del Dr. Vilanova, és trobava en plena plaça rebés i era el lloc on les mares anaven a tenir els bèbès

També hi vaig passar la meva adolescència, entre el casc àntic i la Plaça del Poble. Ja a l'època, era un indret màgic i misteriòs i s'hi trobaven les petites botigues de tota la vida que freqüentavem sovint, de cal orelleta a la pastisseria de la Vall i cap a la Plaça, un ritual de tots els dissabtes per la tarda!!!

En tornar a aquest lloc tant emblemàtic i ple de records per a mi, després d'uns quants anys, em vaig adonar de la seva bellesa i carísma i vaig descobrir amb molt entusiasme tots els comerços, bars, restaurants que s'hi havien instal.lat!!!

Com a bona apassionada de la moda i dels complements vaig anar de compres per totes aquelles botigues de proximitat. Com m'agrada l'atenció personalitzada i la simpatia de tots aquest comerçants!!!

El primer dia, que ja era al capvespre, vam anar a la floristería Art i Flor, a l'Avinguda Príncep Benlloch, ja que m'encanten les plantes i sobretot les flors.


Després de veure, olorar i tocar  flors de tot tipus, em vaig fer plaer i vaig sortir amb un ram de flors preciós. Si busqueu quelcom d'especial ja sigui un ram o bé una planta, no ho dubteu, a Art i Flors ho trobareu!


Després ens em vam anar a fer una passejada pel casc àntic descobrint l'encant d'aquest barri a la nit.



Espectacular el carrer de la Vall cap a l'esglesia Sant Esteve.



Vam decidir d'anar fins a cal sisquet de Cal sinquede a fer un mos i descobrir aquest restaurant tant original i autèntic!!!

Donant un poc d'ull a la carta vam veure que a cal sisquet és mengen coses bones, tradiccionals, de tota la vida i sobretot casolanes!




El Sisquet ens va atendre amb molta amabilitat i amb l'autenticitat que el caracteriza, tot un personatge sortit d'un poble Andorrà de principis del segle 20!!!

 Fantàstic restaurant andorrà, que farà les delicies de tots! (Doneu un cop d'ull a Tripadvisor)


I com no havia de ser d'una altra manera, ens vam voler endur un record d'aquella nit a Cal Sinquede, fantàstica foto Sisquet!!!




Aquest és el primer post del  redescobirment del casc antic i Centre històric d'Andorra La Vella.
N'hi haurà molts més, estigueu atents!!! 

Properament el segon.... No us el perdeu!!!!





En aquest post: Andrea de Another Fashion World i Txell de Punkarrilas.





Comentaris

Publica un comentari a l'entrada