El bolso!

Hola a tots!

Avui us voldria parlar del que per mi és "EL BOLSO". Bé són dos, dos models de la mateixa prestigiosa marca, Hermès! 

Aquests són els models:





En principi, tots dos es poden adquirir si ens inscrivim a una llista d'espera de 2 anys. Però podem veure cada dia més i més famoses portant pràcticament de dos en dos, els ditxosos bolsos creats a partir de la imatge de dues actrius: Grace Kelly i Jane Birkin, també cantant.

Aquestes bosses estan fabricades a mà i el temps de producció es d'entre 4 a 5 setmanes.

Es poden customitzar a gust dels clients, és a dir, les parts metàl.liques són de paladi, però es poden fer d'or o d'altres metalls, inscrustar-hi pedres precioses i segurament que es pot escollir tot el material del mateix, tenint en compte els preus exhorbitants de la bossa (6.000 € la més bàsica), aquí, ben bé que es pot aplicar alló de: "pagant Sant Pere canta".

Tots dos models tenen les mateixes especificitats pel fa al material emprat, el que més els distingeix són: les mides, més petita pel Kelly, les línies rectes, serioses, així com els detalls de la tanca i una única ansa per aquest darrer que li atribueixen un aspecte més seriòs al meu gust, i el tamany més gran, les formes més "arrodonides", les dues anses i la tanca pel que fa al Birkin que em sembla molt més modern tot i siguent totalment atemporal.

En Michael Tonello autor del llibre "bringing home the birkin" i comprador compulsiu d'aquestes bosses, assegura que  la llista d'espera de la que us he parlat anteriorment, seria fictícia i pur marqueting ja que ell mateix hauria adquirit un centenar de Birkin en pocs mesos, per revendre a homes i dones que no podien accedir a Hermès.


Enfi, 


Quin escollirieu vosaltres?







Fins aviat!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada